H&P Rakentajat Oy

 

H&P Rakentajat Oy on perustettu vuonna 2010 palvelemaan joustavasti ja kustannustehokkaasti asiakkaidemme rakentamiseen liittyviä tarpeita. Vankalla kokemuksella ja rautaisella ammatitaidolla saat kauttamme täyden palvelun rakentamispalvelun. Rakennamme aina laadukkaasti ja annamme työllemme takuun.

Laatua ja luotettavuutta

 

Kannamme kokonaisvastuun rakennuskohteen onnistumisesta, aina suunnittelusta lopputoteutukseen saakka. Teemme työt alusta loppuun rakennusalan määräysten, asiakkaan toiveiden ja yhteisesti sovitun aikataulun mukaisesti. Yhteistyökumppaneinamme ovat tarkoin valitut, ammattitaitoiset sähkö - ja LVI -urakoitsijaliikkeet. Meillä on myös VTT:n vesieristeserfikaatit joka takaavat laadukkaan ja määräysten mukaisen vesieristämisen.

Vankkaa asiantuntemusta

 

Luotettava Kumppani -ohjelmaSuomen Vahvimmat PlatinaVankan ja monipuolisen rakennusalan kokemuksemme avulla mitoitammme resurssit ja aikataulut jokaiseen kohteeseen sopivaksi. Toteutamme aina yhdessä sovitun tehtävän tinkimättömällä ammattitaidolla. Saneeraustyöhön tarjoamme kaiken suunnittelusta aina toteutukseen saakka.

Joustavaa ja tinkimätöntä palvelua
 

Luotettava kumppani kaikissa rakentamiseen liittyvissä asioissa. Suunnittelusta työnjohtoon, rakentamisesta loppusiivoukseen.

Ammattitaitoinen henkilöstö sekä oma kalusto mahdollistaa juuri oikeanaikaisen, joustavan ja kustannustehokkaan rakentamisen.

Kysy meiltä myös vaihtolava -sekä varastokonttivuokrausta !

Kaikki rakentamisen palvelut saman katon alta. Vankalla ammattitaidolla.

Työt alusta loppuun yhdessä sopimamme aikataulun mukaisesti.

H&P Rakentajat Oy tarjoaa laadukasta rakentamisen kokonaispalvelua.